KICK OFF CHAMPIONS LEAGUE, COUNTDOWN 21 DAYS

23-8-2017 11:02 - Door: M.d.Z.

KICK OFF CHAMPIONS LEAGUE, COUNTDOWN 21 DAYS

Over precies 21 dagen vindt de aftrap van het nieuwe Champions League seizoen plaats, de groepsfase van het seizoen 2017/2018.

Vervolg: KICK OFF CHAMPIONS LEAGUE, COUNTDOWN 21 DAYS

Dinsdagavond waren er nog 10 tickets te verdelen in de finale play offs voor de Champions League. Waar FC Astana vorige week in Celtic Park met 5-0 werd afgedroogd, maakte het het de Schotse topploeg dinsdagavond nog vrij lastig. Met een 4-3 zege op de Schotse recordkampioen was het niet voldoende, waardoor Celtic zich ook mag melden in de Champions League dit seizoen.

 

Maribor en Hapoel Beer Sheva mochten nog strijden om een laatste groepsfase ticket, waar Maribor al enige ervaring heeft op het hoofdtoernooi (2 deelnamen), wist het na het 2-1 verlies vorige week, dinsdagavond met 1-0 zege te vieren, waardoor ook plaatsing voor de derde keer een feit was.

 

Het Italiaanse Napoli van Dries Mertens en Insigne had dinsdagavond net als vorige week met een 2-0 zege voldoening, waardoor het met een totaalscore van 4-0 tegenover Nice de Champions League weet te halen als derde Italiaanse club.

 

De Griekse grootmacht Olympiacos had vorige week een 1-2 zege weten te boeken op Rijeka, waar dinsdagavond een nipte 0-1 zege voldoende was om zich ook bij de laatste van de Champions League te mogen voegen.

 

Sevilla en Istanbul Basaksehir (waar Elia speelt) maakte het nog lang spannend, een 2-2 gelijke stand was voor de Turkse promovent niet genoeg om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi, de zege van Sevilla van vorige week (2-1 red.) was voldoende voor de Spaanse middenmotor.

 

Woensdagavond 23 augustus worden de laatste 5 tickets verdeeld voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Waaronder Liverpool tegen Hoffenheim.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

KICK OFF CHAMPIONS LEAGUE, COUNTDOWN 21 DAYS

Een korte samenvatting: Over precies 21 dagen vindt de aftrap van het nieuwe Champions League seizoen plaats, de groepsfase van het seizoen 2017/2018..

Meest gelezen