Italiaans Lazio Roma ziet in PSV-er De wijs opvolger Hoedt

22-8-2017 15:16 - Door: M.d.Z.

Het Italiaanse Lazio Roma heeft haar oog laten vallen op PSV-er Jordy de Wijs, die in Rome wordt gezien als de perfecte opvolger van Wesley Hoedt.

Vervolg: Italiaans Lazio Roma ziet in PSV-er De wijs opvolger Hoedt

De viervoudig international zou een dezer dagen bij het Engelse Southampton kunnen gaan tekenen, waardoor Lazio Roma een verdediger ziet vertrekken. De Italianen zien PSV-er Jordy de Wijs als perfecte stand in voor de Nederlander die naar de Premier League vertrekt.

 

In eerste instantie wil Lazio Roma de verdediger Gabriel Paletta van AC Milan, maar zijn salariseisen waren te gortig waardoor het lijntje naar Paletta niet haalbaar lijkt. Plan B is dus naar Eindhoven, waar Jordy de Wijs wordt geambieerd als opvolger van Hoedt.

 

De Wijs heeft nog een doorlopend contract bij PSV tot medio 2019, waar hij al heeft laten weten waar hij voor zijn kansen wil gaan tot minimaal de winterstop. De afkoopsom van De Wijs zou twee miljoen zijn, wanneer Lazio met een hoger bod komt, lijkt PSV gezien.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Italiaans Lazio Roma ziet in PSV-er De wijs opvolger Hoedt

Een korte samenvatting: Het Italiaanse Lazio Roma heeft haar oog laten vallen op PSV-er Jordy de Wijs, die in Rome wordt gezien als de perfecte opvolger van Wesley Hoedt..