Feyenoord presenteert Sam Larsson maandag officieel als nieuwkomer

19-8-2017 17:17 - Door: MaxKoehorst

Feyenoord presenteert Sam Larsson maandag officieel als nieuwkomer

Sam Larsson, de vermeende werkweigeraar van sc Heerenveen, vertrekt zeer waarschijnlijk binnen de Eredivisie naar een hoger niveau: Feyenoord lijkt een concrete aanbieding te hebben gedaan.

Vervolg: Feyenoord presenteert Sam Larsson maandag officieel als nieuwkomer

UPDATE:

Meerdere kranten, waaronder het AD, melden een naderend akkoord tussen sc Heerenveen en Feyenoord.

 

 

(Oorspronkelijk artikel)

Eerder leek de speler richting het Franse FC Metz te gaan, echter lijkt die deal niet door te gaan en na ook al een ingetrokken bod van Celta de Vigo wordt het nu tijd voor Larsson om door te pakken, het lijkt nu toch eindelijk rond te komen met een club.

 

En sc Heerenveen weet dat het de 24-jarige Zweed uit Göteborg moeilijk kan behouden, de club zal dus akkoord gaan met een transfer richting Rotterdam.

 

Martin van Geel en Giovanni van Bronckhorst willen dit seizoen met Feyenoord weer een gooi doen naar de landstitel, daar zijn echter wel nieuwe spelers voor nodig aangezien de club flink werd leeggekocht deze zomer. Larsson lijkt dus alweer de zevende aanwinst te worden van de club, tegenover zeven die vertrokken.

 

Larsson moet Heerenveen maximaal 5 miljoen euro opleveren, van een transfer komt het sowieso bij de Zweede aanvaller, aangezien de speler weigerde op de teamfoto te gaan en zich zou hebben ziek gemeld.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord presenteert Sam Larsson maandag officieel als nieuwkomer

Een korte samenvatting: Sam Larsson, de vermeende werkweigeraar van sc Heerenveen, vertrekt zeer waarschijnlijk binnen de Eredivisie naar een hoger niveau: Feyenoord lijkt een concrete aanbieding te hebben gedaan..