Hazard lijkt niet mee te doen in topper tegen Spurs

18-8-2017 19:11 - Door: MaxKoehorst

Hazard lijkt niet mee te doen in topper tegen Spurs

Het is nog maar de vraag of Chelsea dit weekend de beschikking heeft over hun Belgische topper Eden Hazard, die speler is nog terugkerende van een blessure maar speelde donderdag al wel mee in een oefenwedstrijd tegenover QPR.

Vervolg: Hazard lijkt niet mee te doen in topper tegen Spurs

Die oefenwedstrijd werd gewonnen door Chelsea, Hazard speelde de gehele wedstrijd mee. Het lijkt erop dat Hazard eerst weer op adem mag komen in de jeugdelftallen en binnen enkele weken weer langzaam kan terugkeren in de Premier League, het lijkt dan ook niet dat de speler dit weekend meedoet tegenover Tottenham Hotspur. De speler zou ook niet mee mogen naar de interlandweken van België van eind augustus tot begin september. Bondscoach Roberto Martinez had Hazard er echter graag bij gehad.

 

Hazard is een beslissende factor bij Chelsea, het is dan ook de vraag hoelang hij nog uit de roulatie is voor de club, de linksbuiten/linksmidden kan namelijk soms met mooie loopacties meer dan drie verdedigers passeren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hazard lijkt niet mee te doen in topper tegen Spurs

Een korte samenvatting: Het is nog maar de vraag of Chelsea dit weekend de beschikking heeft over hun Belgische topper Eden Hazard, die speler is nog terugkerende van een blessure maar speelde donderdag al wel mee in een oefenwedstrijd tegenover QPR..