UPDATE: Tottenham en Ajax praten maandag verder over transfer Sanchez

13-8-2017 23:15 - Door: M.d.Z.

UPDATE: Tottenham en Ajax praten maandag verder over transfer Sanchez

Dit weekend ging hij bij Ajax over niets anders dan de eventuele transfer van Davinson Sánchez, het Engelse Tottenham Hotspur is in de markt voor de verdediger van de Amsterdammers.

Vervolg: UPDATE: Tottenham en Ajax praten maandag verder over transfer Sanchez

UPDATE 23.12
De transfer van Davinson Sanchez naar het Engelse Tottenham lijkt er nog steeds niet volledig door, maandag wordt er opnieuw door beide partijen op tafel gezeten om de transfer alsnog te beklinken. Ook Real Madrid zou nog in de markt zijn voor de Colombiaan.

 

Ajax en Marc Overmars kregen zaterdag een bod van 40 miljoen op Davinson Sánchez, maar de Amsterdammers lieten zich niet snel overhalen. Het openingsbod van de Londenaren werd afgewezen, maar een tweede bod kwam er al snel.

 

Nu lijkt het erop dat de transfer van Davinson Sánchez naar Tottenham binnen 48u afgerond gaat worden. Een slordige 50 miljoen euro wordt er gemoeid met de transfer van de verdediger.

 

Ajax nam Davinson Sánchez al niet meer op in de wedstrijdselectie tegen Heracles Almelo zaterdagavond (2-1 verlies red.).


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Tottenham en Ajax praten maandag verder over transfer Sanchez

Een korte samenvatting: Dit weekend ging hij bij Ajax over niets anders dan de eventuele transfer van Davinson Sánchez, het Engelse Tottenham Hotspur is in de markt voor de verdediger van de Amsterdammers..