Hahn raakt bij debuut voor Heerenveen op opmerkelijke wijze geblesseerd

13-8-2017 19:38 - Door: NicoPeters

Hahn raakt bij debuut voor Heerenveen op opmerkelijke wijze geblesseerd

Warner Hahn heeft zondag weinig plezier beleefd aan zijn eerste competitiewedstrijd voor sc Heerenveen. De van Feyenoord overgenomen doelman viel in de derby met FC Groningen (3-3) namelijk al na negen minuten voetballen uit met een schouderblessure.

Vervolg: Hahn raakt bij debuut voor Heerenveen op opmerkelijke wijze geblesseerd

De manier waarop de 25-jarige doelman geblesseerd raakte was erg bijzonder. Na ongeveer zes minuten voetballen bracht middenvelder Morten Thorsby Heerenveen op voorsprong in Groningen. Hahn was daarmee zeer blij, maar hij juichte iets te uitbundig. Hierdoor schoot zijn schouder uit de kom.


Door het uitvallen van Hahn, maakte wel een andere keeper van Heerenveen zijn debuut in een competitieduel voor de Friezen. Wouter van der Steen, die medio 2016 overkwam van Helmond Sport en vorig jaar tweede keeper was achter Erwin Mulder (nu Swansea City), kwam als invaller binnen de lijn. Hoe ernstig de blessure van Hahn precies is, is nog niet bekend.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hahn raakt bij debuut voor Heerenveen op opmerkelijke wijze geblesseerd

Een korte samenvatting: Warner Hahn heeft zondag weinig plezier beleefd aan zijn eerste competitiewedstrijd voor sc Heerenveen. De van Feyenoord overgenomen doelman viel in de derby met FC Groningen (3-3) namelijk al na negen minuten voetballen uit met een schouderblessure..