PEC Zwolle-mandekker Schenkeveld op weg naar Australië

14-8-2017 08:26 - Door: NicoPeters

PEC Zwolle-mandekker Schenkeveld op weg naar Australië

PEC Zwolle-verdediger Bart Schenkeveld lijkt op weg naar Australië. Schenkeveld (25), die de jeugdopleiding van Feyenoord bijna helemaal doorliep, praat namelijk met Melbourne City over een contract. Om die reden zat de mandekker ook niet in de selectie voor het competitieduel met Roda JC Kerkrade (4-2 winst).

Vervolg: PEC Zwolle-mandekker Schenkeveld op weg naar Australië

‘Bart zat niet bij de selectie omdat hij bezig is met een buitenlandse club. We geven hem de ruimte om die transfer af te ronden’, aldus trainer John van ’t Schip in gesprek met De Stentor. De algemene verwachting is dat Schenkeveld komend week rondkomt met Melbourne, waar Van ’t Schip de laatste vier jaar trainer was, en daarna naar Australië vertrekt.


Schenkeveld staat sinds medio 2015 onder contract bij Zwolle, dat hem transfervrij overnam van Heracles Almelo. Mede door blessureleed kwam Schenkeveld niet verder dan 32 competitieduels voor Zwolle. Naast Heracles en Zwolle speelde Schenkeveld ook nog een halfjaar op huurbasis bij Excelsior toen hij bij Feyenoord onder contract stond. Voor Feyenoord kwam Schenkeveld in de periode 2009 – 2012 tot 5 competitieduels.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC Zwolle-mandekker Schenkeveld op weg naar Australië

Een korte samenvatting: PEC Zwolle-verdediger Bart Schenkeveld lijkt op weg naar Australië. Schenkeveld (25), die de jeugdopleiding van Feyenoord bijna helemaal doorliep, praat namelijk met Melbourne City over een contract. Om die reden zat de mandekker ook niet in de selectie voor het competitieduel met Roda JC Kerkrade (4-2 winst)..