Mourinho stond gek te kijken na transfer Matić: niet verwacht

13-8-2017 16:37 - Door: MaxKoehorst

Mourinho stond gek te kijken na transfer Matić: niet verwacht

Nemanja Matić stond niet echt gepland als serieuze optie bij Manchester United, toch werd het aanbod van 45 miljoen geaccepteerd en kreeg Mourinho opeens Matić tot zijn beschikking, tot zijn eigen verbazing.

Vervolg: Mourinho stond gek te kijken na transfer Matić: niet verwacht

José vindt het nog steeds heel apart dat hij opeens de Serviër binnenhad, hij heeft met hem eerder al bij Chelsea gezeten en hun samenwerking verliep altijd prettig. Chelsea wilde hem eigenlijk niet laten gaan omdat de speler bijna elke wedstrijd meedeed. Toch gingen ze akkoord met de som van 45 miljoen euro van Manchester United, Mourinho staat nog steeds gek te kijken van de beslissing van The Blues, Antonio Conte was er dan ook niet al te blij mee.

 

Matić wordt geprezen om zijn aanpassing aan de Premier League door de Portugese coach, de speler zou altijd een goede defensieve kracht zijn met soms een leuke aanvallende toevoeging. 

 

Matić zat vroeger nog bij Vitesse en vertrok daarna bij Chelsea, keerde na een succesvolle periode bij Benfica terug en speelde zichzelf weer in de basis in Engeland. Nu komt dus een nieuwe stap in zijn loopbaan bij Manchester.

 

Zijn broer Uros Matić heeft tevens ook een Eredivisie verleden bij onder meer NAC. Hij haalde het niet in Engeland.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho stond gek te kijken na transfer Matić: niet verwacht

Een korte samenvatting: Nemanja Matić stond niet echt gepland als serieuze optie bij Manchester United, toch werd het aanbod van 45 miljoen geaccepteerd en kreeg Mourinho opeens Matić tot zijn beschikking, tot zijn eigen verbazing..