Marcel Keizer: Dit gaat niet de laatste klap van Ajax zijn

14-8-2017 08:15 - Door: M.d.Z.

Marcel Keizer: Dit gaat niet de laatste klap van Ajax zijn

Zaterdagavond in de seizoensopening, kreeg Ajax al direct de eerste dreun te verwerken. Op bezoek bij Heracles Almelo werd er met 2-1 verloren, waardoor Ajax troosteloos op 0 punten blijft staan na het eerste duel. Een bijzonder slechte seizoensopening voor Keizer en zijn manschappen.

Vervolg: Marcel Keizer: Dit gaat niet de laatste klap van Ajax zijn

Voor de camera van FOX liet Marcel Keizer weten: 'Het is een enorme mokerslag en niet de eerste, We hebben er al een aantal geïncasseerd. Maar toch moeten we dit weer nabespreken en dan op naar Rosenborg. Die wedstrijd zal gewonnen moeten worden.'

 

Voor Ajax is het nu zaak om de neuzen weer allemaal dezelfde kant op te krijgen voor het Europa League play off duel tegen het Noorse NK Rosenborg. Voor Ajax moet het niet nu ook al einde verhaal zijn in de Europese voorbereiding en net als PSV afglijden naar het dieptepunt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Keizer: Dit gaat niet de laatste klap van Ajax zijn

Een korte samenvatting: Zaterdagavond in de seizoensopening, kreeg Ajax al direct de eerste dreun te verwerken. Op bezoek bij Heracles Almelo werd er met 2-1 verloren, waardoor Ajax troosteloos op 0 punten blijft staan na het eerste duel. Een bijzonder slechte seizoensopening voor Keizer en zijn manschappen..