Mexicaan Lozano nu al in armen gesloten door PSV supporters

13-8-2017 18:08 - Door: M.d.Z.

Mexicaan Lozano nu al in armen gesloten door PSV supporters

PSV speelde zaterdagavond het openingsduel tegen AZ, waar sterspeler en Mexicaan Lozano de man of the match was tegen de Alkmaarders.

Vervolg: Mexicaan Lozano nu al in armen gesloten door PSV supporters

Lozano was goed voor zijn eerste doelpunt in het shirt van PSV, wat er eigenlijk wel twee hadden kunnen zijn. Oefenmeester Cocu riep de Mexicaan uit tot man of the match in het duel met AZ (3-2 winst red.).

 

'Ik denk dat hij zich al onsterfelijk had kunnen maken in Eindhoven,' aldus een tevreden Cocu na afloop. 'Maar je ziet wel welke specifieke kwaliteiten hij in huis heeft. Een individuele actie met diepgang.'

 

'"Die kansen gaat hij volgende keer wel afronden. Het is een speler die normaal gesproken een hoog rendement heeft.' Aldus Cocu die meer dan tevreden was over zijn nieuweling. 'Hij kan denk ik alleen maar beter worden. Want hij heeft zich in een razend tempo moeten aanpassen en zo makkelijk is dat niet.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mexicaan Lozano nu al in armen gesloten door PSV supporters

Een korte samenvatting: PSV speelde zaterdagavond het openingsduel tegen AZ, waar sterspeler en Mexicaan Lozano de man of the match was tegen de Alkmaarders..