Overmars onder vuur: Geld moet rollen en versterking moet komen

13-8-2017 16:21 - Door: M.d.Z.

Overmars onder vuur: Geld moet rollen en versterking moet komen

Na afloop van het verloren competitieduel tegen Heracles Almelo, verscheen aanvoerder Joël Veltman voor de camera's van FOX. De aanvoerder van de Amsterdammers stak de hand in eigen boezem, maar deed ook een dringende oproep aan technisch directeur Marc Overmars.

Vervolg: Overmars onder vuur: Geld moet rollen en versterking moet komen

'Meerdere spelers en ik hebben bij Marc Overmars aangegeven dat er spelers bij moeten, Een verdediger, misschien twee, misschien een ervaren middenvelder en eventueel een aanvaller,' citeert De Telegraaf zondag.

 

 

 

 

Ajax zag tot op heden spelers als Davy Klaassen (Everton), Bertrand Traoré, Kenny Tete (beiden Olympique Lyonnais), Jairo Riedewald (Crystal Palace), Diederik Boer (PEC Zwolle) vertrekken, daarvoor kwamen wel enkele spelers terug, maar geen leiders of grote namen.

 

Daarbij worden Dolberg en Sanchez nog steeds in verband gebracht met een transfer, waar Ajax nog meer kwaliteit zal inleveren. De aankopen van de Amsterdammers  zijn tot nu toe Benjamin van Leer (Roda JC Kerkrade), Kostas Lamprou (transfervrij), Luis Manuel Orejuela (Deportivo Cali), Klaas Jan Huntelaar (transfervrij) en Dennis Johnsen (sc Heerenveen).


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Overmars onder vuur: Geld moet rollen en versterking moet komen

Een korte samenvatting: Na afloop van het verloren competitieduel tegen Heracles Almelo, verscheen aanvoerder Joël Veltman voor de camera's van FOX. De aanvoerder van de Amsterdammers stak de hand in eigen boezem, maar deed ook een dringende oproep aan technisch directeur Marc Overmars..