Spurs verhogen bod op Sanchez en Ajax krijgt het moeilijk

12-8-2017 22:34 - Door: MaxKoehorst

Spurs verhogen bod op Sanchez en Ajax krijgt het moeilijk

Ajax heeft een nieuw bod binnengekregen van The Spurs, maar liefst 45 miljoen euro. Ook zou het weeksalaris 60.000 pond per week bedragen, wat je bij Ajax niet verdient natuurlijk.

Vervolg: Spurs verhogen bod op Sanchez en Ajax krijgt het moeilijk

Ajax zou hem nu een mooie salarisverhoging hebben voorgedragen, echter blijft het voor hem erg moeilijk om een club als Tottenham Hotspur af te wijzen én een weeksalaris van meer dan 62.000 euro per week. Ajax blijft bij Tottenham volhouden dat Sanchez niet te koop is, echter proberen de Engelsen met man en macht de Colombiaan te tekenen.

 

Sanchez begon dit seizoen uiterst sterk tegen OGC Nice in Europa en dat is in Engeland ook niet onopgemerkt gebleven. Zo zat FC Barcelona ook al een tijd achter de speler aan maar bleef dat uiteindelijk bij geruchten. Tottenham wordt nu wel erg concreet en Ajax vreest voor het verliezen van hun sterspeler voor tientallen miljoenen.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spurs verhogen bod op Sanchez en Ajax krijgt het moeilijk

Een korte samenvatting: Ajax heeft een nieuw bod binnengekregen van The Spurs, maar liefst 45 miljoen euro. Ook zou het weeksalaris 60.000 pond per week bedragen, wat je bij Ajax niet verdient natuurlijk..

Meest gelezen