Zware nederlaag Frank de Boer bij seizoensopener Crystal Palace

13-8-2017 14:16 - Door: MaxKoehorst

Zware nederlaag Frank de Boer bij seizoensopener Crystal Palace

Crystal Palace heeft al direct onder Frank de Boer laten zien dat het niet klaar is voor zijn nieuwe systeem, het 3-4-3 draaide voor geen meter en de club speelde bizar slecht.

Vervolg: Zware nederlaag Frank de Boer bij seizoensopener Crystal Palace

De spelers van Palace stonden erbij en keken ernaar maar konden een vernedering niet voorkomen. Onder andere Patrick van Aanholt en Wilfried Zaha speelden een erg matige pot voetbal.

 

Het voetbal van de club was niet om aan te gluren, het leek precies op de selectie van Internazionale die geen idee had wat ze aan het doen waren onder de Nederlander. Palace was vanaf minuut één geheel in de war, Huddersfield Town ging dwars door de achterhoede heen en kwam vaak oog in oog met de keeper.

 

Notabene een eigen doelpunt verzorgde de eerste goal van Huddersfield, het geklungel van Palace domineerde de wedstrijd en dat zorgde uiteindelijk ook voor de twee prachtgoals van Steve Mounié, een kopgoal en een mooie intikker. De speler maakte zich dus direct van onschatbare waarde.

 

De Boer treedt volgende week aan tegen Liverpool, De Boer krijgt nog een moeilijke opgaaf tegen Jürgen Klopp. Het worden lastige maanden.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zware nederlaag Frank de Boer bij seizoensopener Crystal Palace

Een korte samenvatting: Crystal Palace heeft al direct onder Frank de Boer laten zien dat het niet klaar is voor zijn nieuwe systeem, het 3-4-3 draaide voor geen meter en de club speelde bizar slecht..

Meest gelezen