Juventus heeft 40 miljoen over voor middenvelder Strootman

11-8-2017 13:52 - Door: M.d.Z.

Juventus heeft 40 miljoen over voor middenvelder Strootman

Oud PSV middenvelder Kevin Strootman wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar nu lijkt het ook echt concreet te worden.

Vervolg: Juventus heeft 40 miljoen over voor middenvelder Strootman

Kevin Strootman speelt momenteel voor rivaal AS Roma, maar de middenvelder kan een overstap maken naar recordkampioen Juventus uit Turijn. De Oude Dame zou een slordige 40 miljoen euro overhebben voor de middenvelder van de Romeinen.

 

Tuttosport meldde jl dinsdag dat AS Roma niet wilde luisteren naar aanbiedingen op Strootman, maar naar verluidt zijn de Romeinen wel geinteresseerd in een bod van 40 miljoen euro.

 

In de afkoopclausule van Strootman staat een bedrag van 45 miljoen genoemd, maar Juve zou niet verder willen gaan dan 40 miljoen. Wanneer Juventus alsnog de 45 miljoen euro neerlegt, staat AS Roma kansloos en ziet het de publiekslieveling vertrekken naar de rivaal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juventus heeft 40 miljoen over voor middenvelder Strootman

Een korte samenvatting: Oud PSV middenvelder Kevin Strootman wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar nu lijkt het ook echt concreet te worden..

Meest gelezen