Delegatie advocaten betaald clausule Neymar, Braziliaan transfervrij

3-8-2017 21:02 - Door: M.d.Z.

Delegatie advocaten betaald clausule Neymar, Braziliaan transfervrij

Een delegatie van advocaten heeft donderdag een einde gemaakt aan de transfersoap rondom Neymar, waar de Spaanse Liga baas geen cheque van PSG in ontvangst wilde nemen.

Vervolg: Delegatie advocaten betaald clausule Neymar, Braziliaan transfervrij

Javier Tebas weigerde de ongeloofelijke cheque van 222 miljoen euro, maar een delegatie van advocaten hebben hiermee het geld voor de transferclausule zelf neergelegd. Hiermee is er een einde gekomen aan de transferrel rondom Neymar.

 

La Liga baas Tebas twijfelde of PSG wel het geld kon neerleggen zonder daarbij de Financial Fair Play regels te verbreken, daardoor wilde de Liga baas de transfer van Neymar blokkeren. Maar een delegatie van advocaten bood een cheque aan bij FC Barcelona die door directeur Grau wel werd geaccepteerd.

 

Nu lijkt de transfer zo goed als afgerond, waardoor Neymar richting Parijs kan vertrekken en vrijdag officieel zijn contract kan gaan tekenen. Doordat FC Barcelona de cheque nu zelf heeft geaccepteerd, kan er geen partij meer tussenkomen om roet in het eten te gooien.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Delegatie advocaten betaald clausule Neymar, Braziliaan transfervrij

Een korte samenvatting: Een delegatie van advocaten heeft donderdag een einde gemaakt aan de transfersoap rondom Neymar, waar de Spaanse Liga baas geen cheque van PSG in ontvangst wilde nemen..

Meest gelezen