Van der Wiel kan naar oud-trainer De Boer

17-7-2017 15:30 - Door: MaxKoehorst

Van der Wiel kan naar oud-trainer De Boer

Crystal Palace is op zoek naar een nieuwe rechtsback en kwam eerder al uit bij Kenny Tete of Joël Veltman, allebei gaan niet door en dus komt hij uit bij een ander.

Vervolg: Van der Wiel kan naar oud-trainer De Boer

En die ander zou Gregory van der Wiel zijn. Frank de Boer kent hem van zijn periode bij Ajax. Van der Wiel vertrok vrij snel toen De Boer werd aangesteld naar PSG en speelde daarna nog voor Fenerbahçe. Bij PSG speelde hij regelmatig in de basis maar in zijn laatste seizoen ging het bergafwaarts voor de Nederlandse verdediger.

 

Het is niet de eerste Nederlander die gelinkt wordt aan Palace sinds de komst van De Boer. Eerder werden al namen genoemd als Wesley Sneijder, Joël Veltman, Kenny Tete, en Davy Klaassen.

 

Van der Wiel zou ook niet lekker in de club liggen bij Fener, dus is een vertrek aanstaande. De Boer wilt niet meer dan 3 miljoen euro kwijt zijn aan de rechtsback en bekijkt ook andere opties.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van der Wiel kan naar oud-trainer De Boer

Een korte samenvatting: Crystal Palace is op zoek naar een nieuwe rechtsback en kwam eerder al uit bij Kenny Tete of Joël Veltman, allebei gaan niet door en dus komt hij uit bij een ander..