NEC maakt seizoen af met De Groot en Pothuizen, maar kijkt wel verder

25-4-2017 21:08 - Door: M.d.Z.

NEC maakt seizoen af met De Groot en Pothuizen, maar kijkt wel verder

Ron de Groot zal aan de slag gaan als hoofdtrainer bij het in nood verkerende NEC, daarbij krijgt hij Patrick Pothuizen als assistent aangewezen.

Vervolg: NEC maakt seizoen af met De Groot en Pothuizen, maar kijkt wel verder

Zowel Pothuizen als De Groot hadden dit seizoen al het beloftenelftal van NEC onder hun hoede, maar nu worden beide heren dus doorgeschoven om het eerste boven water te houden.

 

De club liet weten ook naar externe partijen te kijken, maar geeft de voorkeur nu aan het duo om het lopende seizoen af te maken. De enige binnen de club met de juiste trainerspapieren is Ernie Brandts, waar de club snel mee om tafel wil gaan.

 

De Technisch manager geeft tekst en uitleg op de clubwebsite: 'De club en met name ook de selectie heeft in deze belangrijke periode baat bij rust. Samen met Ron en Patrick willen we hiervoor zorgen. Jeffrey Leiwakabessy zal voor de komende periode een verbindende rol tussen staf en selectie gaan bekleden.'

 

NEC staat met nog twee duels te gaan 2 punten verwijderd van de veilige nummer 15 (momenteel Roda JC). AZ komt het eerste weekend van mei op bezoek, waarna het laatste competitieduel in Heerenveen afgewerkt moet worden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

NEC maakt seizoen af met De Groot en Pothuizen, maar kijkt wel verder

Een korte samenvatting: Ron de Groot zal aan de slag gaan als hoofdtrainer bij het in nood verkerende NEC, daarbij krijgt hij Patrick Pothuizen als assistent aangewezen..

Meest gelezen