Ronaldo is uitfluiten beu en wil het niet meer hebben

19-4-2017 13:27 - Door: M.d.Z.

Ronaldo is uitfluiten beu en wil het niet meer hebben

De Portugese vedette van Real Madrid zorgde met 3 goals in de kwartfinale dat Real Madrid persoonlijk het Duitse Bayern uitschakelde.

Vervolg: Ronaldo is uitfluiten beu en wil het niet meer hebben

Toch wordt Ronaldo dit seizoen vaak op fluitconcerten getrakteerd, iets waar de Portugees een gruwelijke hekel aan heeft. Tegen Bayern was Ronaldo in twee wedstrijden goed voor maarliefst 5 doelpunten en de uitschakeling, toch waren de fans niet tevreden.

 

Ronaldo laat tegenover de Spaanse pers weten dat hij alleen steun wil horen, 'Ik vraag alleen maar dat ik niet meer word uitgefloten in het Estadio Santiago Bernabéu. Iedere wedstrijd probeer ik alles te geven. Ook als ik niet scoor, wil ik het team helpen.'

 

Ronaldo scoorde tegen Bayern dan wel drie keer, maar twee van de drie doelpunten waren in buitenspelpositie. Toch vindt de Portugees dat Real de beste ploeg was, 'We waren zonder twijfel de betere ploeg. Zij speelden ook goed, maar we hadden het voor rust al af moeten maken.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo is uitfluiten beu en wil het niet meer hebben

Een korte samenvatting: De Portugese vedette van Real Madrid zorgde met 3 goals in de kwartfinale dat Real Madrid persoonlijk het Duitse Bayern uitschakelde..