VVV terug op hoogste niveau in Eredivisie na winst op RKC

15-4-2017 10:27 - Door: M.d.Z.

VVV terug op hoogste niveau in Eredivisie na winst op RKC

VVV Venlo is vrijdagavond gepromoveerd naar de Eredivisie, Leemans was met twee treffers de allesbepalende man tegen RKC.

Vervolg: VVV terug op hoogste niveau in Eredivisie na winst op RKC

VVV had de grootste moeite met RKC, en wist pas net voor rust door middel van een strafschop op voorsprong te komen tegen de Waalwijkers. Het meegereisde publiek uit Venlo kon in de rust al een klein feestje bouwen, waar men dacht dat het al was gepromoveerd.

 

Na rust waren de rollen echter omgedraaid en kreeg RKC een strafschop, Voskamp schoot de 11 meter trap binnen en zette RKC weer naast VVV en verstoorde het feestje op de tribune bij de Venlonaren.

 

Waar het duel na een uur spelen noodzakelijk werd stilgelegd, moesten RKC-doelman Tamati Williams en VVV'er Torino Hunter per brancard het veld verlaten. Het leek tot de laatste minuut op een remise uit te lopen, maar opnieuw was daar Leemans. Uit een vrije trap zorgde hij voor de 1-2 en dus de promotie van VVV naar de Eredivisie.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

VVV terug op hoogste niveau in Eredivisie na winst op RKC

Een korte samenvatting: VVV Venlo is vrijdagavond gepromoveerd naar de Eredivisie, Leemans was met twee treffers de allesbepalende man tegen RKC..

Meest gelezen