KampioensKoorts: kampioensduel senioren amateurvoetbal live op FOX Sports

31-3-2017 13:50 - Door: dennisot

KampioensKoorts: kampioensduel senioren amateurvoetbal live op FOX Sports

In Nederland zijn de ogen vaak gericht op de grote jongens van het voetbal. Bekend zijn natuurlijk de Eredivisie en de Jupiler League, maar minstens zo spannend zijn de kampioenschappen die tussen de senioren amateur voetbalteams worden gehouden. Dus waarom zouden die wedstrijden – waarin fanatieke, sportieve mannen en vrouwen strijden om de kampioenstitel – niet óók uitgezonden worden op tv? Daar valt immers heel wat voetbalplezier aan te beleven!

Vervolg: KampioensKoorts: kampioensduel senioren amateurvoetbal live op FOX Sports

De kampioen op tv

Dat is niet alleen de mening van ons als voetbalfanaten, maar ook van de prominente sportzender FOX Sports. In samenwerking met Keukenkampioen organiseert FOX Sports de KampioensKoorts actie. Het senioren amateur voetbalteam dat de meeste stemmen krijgt, maakt kans op een unieke prijs. Hun kampioenswedstrijd wordt dan namelijk live uitgezonden op Fox Sports. Dat is uiteraard een onvergetelijke ervaring én nog een extra goede reden voor het team om nog meer hun best te doen. Het kampioenschap is binnen handbereik! 
 

Amateurvoetbal blijft mateloos populair

Nederland telt ruim 3.000 amateur voetbalverenigingen. Deze zijn aangesloten bij de KNVB die diverse competities en bekertoernooien op amateurniveau organiseert. En wie denkt dat voetbal een echt mannending is, heeft het natuurlijk hartstikke mis. Het vrouwenvoetbal heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en is enorm populair. In 2014 waren er 137.525 voetballende vrouwen bij de KNVB aangesloten. Sindsdien is dit cijfer alleen maar verder omhoog gegaan, dus waarom zouden we niet de kampioenschappen op amateurniveau ook op de televisie willen zien? 
 
Nederland is een echt voetbal land en dat mag tot in het amateurvoetbal kenbaar gemaakt worden. Hopelijk zet FOX Sports een nieuwe trend met hun KampioenKoorts en wordt dit een jaarlijks terugkerende traditie!

◄ vorige bericht ► volgende bericht

KampioensKoorts: kampioensduel senioren amateurvoetbal live op FOX Sports

Een korte samenvatting: In Nederland zijn de ogen vaak gericht op de grote jongens van het voetbal. Bekend zijn natuurlijk de Eredivisie en de Jupiler League, maar minstens zo spannend zijn de kampioenschappen die tussen de senioren amateur voetbalteams worden gehouden. Dus waarom zouden die wedstrijden – waarin fanatieke, sportieve mannen en vrouwen strijden om de kampioenstitel – niet óók uitgezonden worden op tv? Daar valt immers heel wat voetbalplezier aan te beleven!.

Meest gelezen