Brands laat idee vallen: Samen investeren voor toekomst

29-3-2017 15:45 - Door: M.d.Z.

Brands laat idee vallen: Samen investeren voor toekomst

Technisch Manager Marcel Brands van PSV komt met een opvallende uitspraak woensdag, waarin samen investeren wordt genoemd.

Vervolg: Brands laat idee vallen: Samen investeren voor toekomst

In gesprek met Voetbal International laat Marcel Brands weten dat hij het samen investeren niet eens zo verkeerd gedacht vindt. Met het aankopen van spelers in samenwerking met andere topclubs, hoopt PSV zo de concurrentie te kunnen blijven aangaan met de rest van Europa.

 

Zo zijn eerder al Chelsea en Manchester City de ploegen die vele spelers moeten verhuren aan Eredivisieclubs, dat kan nu worden tegengegaan. 'Grote clubs worstelen met een overschot aan spelers. Het aanbod huurspelers is enorm groot. Wij willen best een paar spelers huren, maar geen vier of vijf. Samen investeren kan dan voor beide partijen interessant zijn,' aldus Brands

 

PSV heeft maximaal 7 miljoen euro te besteden voor nieuwe aankopen, 'Zij kopen breedte-investeringen voor ons bestedingsmaximum. Zij schrikken er niet van om dertig tot veertig miljoen uit te lenen. Daar hebben wij last van. Zinchenko hadden wij zelf ook gezien. Hem hadden wij graag gekocht. Maar City telt gewoon zeven miljoen neer. We kijken of we creatieve allianties kunnen aangaan. De laatste tijd heb ik hierover veel gesproken met clubs die beschikken over een groot netwerk.'

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Brands laat idee vallen: Samen investeren voor toekomst

Een korte samenvatting: Technisch Manager Marcel Brands van PSV komt met een opvallende uitspraak woensdag, waarin samen investeren wordt genoemd..

Meest gelezen