Genk trainer Albert Stuivenberg: 'Mourinho onrespectvol naar Van Gaal'

26-3-2017 13:54 - Door: M.d.Z.

Genk trainer Albert Stuivenberg: 'Mourinho onrespectvol naar Van Gaal'

De coach van het Belgische RC Genk, Albert Stuivenberg, heeft hard uitgehaald naar de Portugees Jose Mourinho.

Vervolg: Genk trainer Albert Stuivenberg: 'Mourinho onrespectvol naar Van Gaal'

Ook de handelswijze van Man. United omtrent het ontslag van Louis van Gaal hekelt Albert Stuivenberg. Van Gaal werd in mei 2016 in de catacombe op de hoogte gebracht van het ontslag, terwijl hij net de FA Cup won met Man. United. Zo verklapt Stuivenberg aan tafel bij Kees. 'Een paar minuten daarna kwam het in de media, dat is een feit. Dat is natuurlijk bizar.'

 

Man. United wist razendsnel met een opvolger te komen en stelde Mourinho aan als zijn opvolger. Dan de club achter de schermen al bezig was met de Portugees zonder weten van Van Gaal, maakte het nog zuurder voor de Nederlander.

 

'Het is ronduit schandalig, De manier waarop hij communiceert ook. Ik kan me voorstellen dat je geïnteresseerd bent als je wordt benaderd door United. Maar als je zogenaamd 'bevriend' bent met iemand, een speciale relatie hebt met iemand, kan ik me ook heel goed voorstellen dat je denkt: Ik wil daar wel op een goede manier met Louis uitkomen. Zo sta ik erin, maar misschien ben ik wel heel naïef in dit wereldje,' aldus Stuivenberg.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Genk trainer Albert Stuivenberg: 'Mourinho onrespectvol naar Van Gaal'

Een korte samenvatting: De coach van het Belgische RC Genk, Albert Stuivenberg, heeft hard uitgehaald naar de Portugees Jose Mourinho..

Meest gelezen