Podolski beleeft afscheid als International als jongensdroom

23-3-2017 17:46 - Door: M.d.Z.

Podolski beleeft afscheid als International als jongensdroom

Lucas Podolski heeft een afscheid gehad zoals dat alleen voorkomt in jongensboeken, in het oefenduel tegen Engeland zorgde hij voor de enige treffer.

Vervolg: Podolski beleeft afscheid als International als jongensdroom

De Duitse bondscoach Löw wist alleen een debutant op te nemen in zijn opstelling, de aanvaller van de Bundesliga club RB Leipzigg Timo Werner mocht tegen de Engelsen vanaf het beginsignaal laten zien wat hij waard was.

 

Om 20.52 werd het duel afgetrapt, een vreemde tijd om te beginnen, maar dit alles had te maken met het afscheid van Podolski. De Duitser nam vooraf al afscheid van het publiek in het Signal Iduna Park stadion.

 

De eerste helft zat vol kansen en mogelijkheden voor beide partijen, maar gek genoeg bleef de beginstand in de rust op het bord staan. Waar de Engelsen beter uit de kleedkamers kwamen, kregen zij ook de beste kansen. Maar het was in de 69e minuut aan de andere kant aan Podolski om de enige treffer van de wedstrijd te maken.

 

 

 

Na slim vrijlopen maakte Podoslki de ruimte voor zichzelf vrij, om naderhand verwoestend uit te halen en doelman Joe Hart kansloos te laten. Het enige doelpunt van de wedstrijd zorgde ervoor dat hij kort voor tijd zijn publiekswissel kreeg en met 130 interlands afscheid neemt bij de Duitsers.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Podolski beleeft afscheid als International als jongensdroom

Een korte samenvatting: Lucas Podolski heeft een afscheid gehad zoals dat alleen voorkomt in jongensboeken, in het oefenduel tegen Engeland zorgde hij voor de enige treffer..

Meest gelezen