Cocu: Daarom is het zo uniek wat Frank de Boer heeft geflikt met Ajax

27-2-2017 14:06 - Door: M.d.Z.

Cocu: Daarom is het zo uniek wat Frank de Boer heeft geflikt met Ajax

Waar PSV en Cocu de topper in de Kuip zondag verloor door een schlemiel eigen doelpunt van doelman Zoet, is de titelrace voor de Eindhovenaren gelopen.

Vervolg: Cocu: Daarom is het zo uniek wat Frank de Boer heeft geflikt met Ajax

'Ik heb maar een kampioensploeg gezien, en dat was Feyenoord,' waren de duideijke woorden van oefenmeester Cocu na afloop van het duel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

 

'Vanaf het begin tot het eind zag je passie en zaligheid in hun spel.' Daar waar Cocu de afgelopen twee seizoenen de landstitel wist te behalen met PSV, wist hij dat het ieder jaar moeilijker wordt om dat te blijven evenaren. 'Tegenstanders willen nóg liever winnen van een ploeg die twee jaar op rij kampioen is geworden. Dus zul je zelf ook nóg meer moeten brengen. Maar de absolute wil, de échte honger, die heeft niet elke speler van nature.'

 

Waar Cocu ook lovende woorden uitbrengt over oud Ajax trainer Frank de Boer, die maarliefst vier titels met de Amsterdammers wist te behalen. 'Daarom is het juist zo knap dat Frank vier keer op rij met Ajax de titel wist te behalen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu: Daarom is het zo uniek wat Frank de Boer heeft geflikt met Ajax

Een korte samenvatting: Waar PSV en Cocu de topper in de Kuip zondag verloor door een schlemiel eigen doelpunt van doelman Zoet, is de titelrace voor de Eindhovenaren gelopen..

Meest gelezen