Xavi is het nog niet beu en tekent bij in Qatar bij Al-Sadd

26-1-2017 19:31 - Door: M.d.Z.

Xavi is het nog niet beu en tekent bij in Qatar bij Al-Sadd

Waar de 37-jarige oud middenvelder van FC Barcelona maar niet van ophouden weet, tekent hij nog een jaar bij bij Al-Sadd.

Vervolg: Xavi is het nog niet beu en tekent bij in Qatar bij Al-Sadd

Waar Xavi in 2015 het mooi genoeg vondt geweest bij FC Barcelona, vertrok hij naar het Midden Oosten om voor Al-Sadd te tekenen. Waar Xavi nog wekelijks 90 minuten volmaakt op het hoogste niveau in Qatar, kent hij nog geen stop en tekent hij bij.

 

Na 14 duels dit seizoen, heeft Xavi alweer 5 goals en 5 assists achter zijn naam weten te zetten, waar Al-Sadd momenteel tweede staat met een achterstand van 2 punten op koploper Lekhwiya.

 

Afgelopen week liet Xavi nog weten tevreden te zijn met zijn rol in Qatar en dat het veel meer is dan een potje voetballen van 90 minuten. 'De coaches en kinderen met wie ik werk, inspireren me. We hebben hulpprojecten in Jordanië en Pakistan en dat geeft voldoening. Als ik na een dag werken naar huis ga, voel ik me nog beter dan normaal. Ik ben erg blij met mijn rol in dit land.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Xavi is het nog niet beu en tekent bij in Qatar bij Al-Sadd

Een korte samenvatting: Waar de 37-jarige oud middenvelder van FC Barcelona maar niet van ophouden weet, tekent hij nog een jaar bij bij Al-Sadd..

Meest gelezen