Wenger accepteert schorsing FA na wangedrag tegen Burnley

26-1-2017 21:26 - Door: M.d.Z.

Wenger accepteert schorsing FA na wangedrag tegen Burnley

Waar Arsene Wenger de coach van Arsenal afgelopen weekend in het duel met Burnley naar de tribune werd gestuurd, maakte de Franse coach zich schuldig aan wangedrag.

Vervolg: Wenger accepteert schorsing FA na wangedrag tegen Burnley

Waar Wenger de wedstrijd wilde afkijken in de spelerstunnel, verwees de scheidsrechter hem opnieuw naar de tribune. Daarmee was Wenger het niet eens, waarop hij de vierde man wegduwde. Wegens wangedrag en protesteren moest de coach alsnog de tribune opzoeken.

 

Waar de FA de Franse coach een straf oplegt, gaat Wenger niet in beroep tegen het schikkingsvoorstel van de voetbalbond. 'Ik werk al twintig jaar in Engeland en zoals jullie weten heb ik veel gezien en meegemaakt. Dat ik na 34 jaar nog steeds werkzaam ben in de voetballerij, komt omdat ik groot genoeg ben om te weten wanneer ik iets goed doe en wanneer niet,' aldus Wenger donderdag in de persconferentie.

 

Waar de Fransman nog wel excuus aanboodt, was het kwaad al geschiedt. 'Ik weet niet of ik gestraft wordt en hoe zwaar. Ik was wel verbaasd dat ik werd weggestuurd en ik bleef in de tunnel staan, omdat ik dacht dat ik daar het recht toe had. Misschien moeten de regels duidelijker worden gemaakt, want ik wist niet waar ik heen moest.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wenger accepteert schorsing FA na wangedrag tegen Burnley

Een korte samenvatting: Waar Arsene Wenger de coach van Arsenal afgelopen weekend in het duel met Burnley naar de tribune werd gestuurd, maakte de Franse coach zich schuldig aan wangedrag..