Voorbeschouwing: Vitesse - Feyenoord (kwartfinale KNVB Beker)

26-1-2017 12:10 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Vitesse - Feyenoord (kwartfinale KNVB Beker)

De koploper van de Eredivisie tegen de nummer 7 uit Arnhem, Vitesse neemt het in de beker tegen Feyenoord op.

Vervolg: Voorbeschouwing: Vitesse - Feyenoord (kwartfinale KNVB Beker)

Voor Vitesse een voordeel, het mag thuis aantreden tegen de Eredivisie koploper. Dat moet enig voordeel bieden aan de adelaars. Fraser en de zijne lijken toch te moeten vrezen voor een uitschakeling in het bekertoernooi tegen de sterkhouder van het Nederlands voetbal dit seizoen.

 

Waar normaliter Vitesse het onderspit delft, lijkt Feyenoord een gemakkelijke avond tegemoet te gaan. Vitesse laat het vaak liggen dit seizoen, daar waar Feyenoord het tussendoortje nog moet doen zonder sterkhouder El Ahmadi. Feyenoord laat zien dat het dit jaar serieus om de prijzen mee wil doen en de dubbel is een optie.

 

Waar Feyenoord alle bekerduels dit seizoen in eigen huis mocht afwerken, is dit het eerste duel buitenshuis.

 

 

 

Waar Vitesse de laatste 5 duels slechts twee keer heeft gewonnen (van Jodan Boys en FC Twente), wordt het toch een cijfermatig duel in het voordeel van de Rotterdammers. Feyenoord won alle vijf de vorige duels en kreeg slechts twee treffers te slikken.

 

11 mei 2015 wist Vitesse voor het laatst te winnen van Feyenoord, toen werd het 3-1 in het voordeel van Vitesse. Vorig seizoen ging het in de kuip met 3-1 naar Feyenoord, in het Gelredome werd het 0-2 in het voordeel van de Eredivisie koploper.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Vitesse - Feyenoord (kwartfinale KNVB Beker)

Een korte samenvatting: De koploper van de Eredivisie tegen de nummer 7 uit Arnhem, Vitesse neemt het in de beker tegen Feyenoord op..