COLUMN: PSV denkt aan Max Verstappen voor inhaalrace

19-12-2016 22:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: PSV denkt aan Max Verstappen voor inhaalrace

Waar zondag in speelronde 17 de topper in de Amsterdam Arena gespeeld werd, eindigde de topper in een 1-1 remise.

Vervolg: COLUMN: PSV denkt aan Max Verstappen voor inhaalrace

Nu het 'winterstop' is voor de ploegen in de Eredivisie, valt er voor PSV nog genoeg terrein te winnen. Door de remise in de Amsterdam Arena is de ploeg van Cocu amper ingelopen op concurrent Feyenoord. De schade bedraagt maarliefst 8 punten in het voordeel van de Rotterdammers.

 

Waar PSV in de winterstop zich niet of amper wil versterken op de transfermarkt, liet Brands al weten niet te willen gaan 'stapelen' in de selectie en dat er eerst iemand moet vertrekken voordat er iemand wordt gehaald. Al lijkt Cocu wel een uitzondering te willen maken.

 

'Max Verstappen en ik hebben een goed gesprek gehad,' liet de oefenmeester van PSV weten. 'De naam van Max Verstappen circuleert dan ook rond in Eindhoven, waar Max een kei is bij het inhalen van directe concurrenten kunnen we hem goed gebruiken.'

 

Of Red Bull dan als hoofdsponsor de tweede seizoenshelft op de borst zal prijken van het PSV shirt is nog maar de vraag: 'Als Red Bull ons meer energie kan geven dan de beloofde energie van EnergieDirect moet dat geen punt zijn,' sprak Cocu vol vertrouwen uit.

 

Op sportcomplex De Herdgang is er inmiddels al een parkeerplaats vrijgehouden voor de bolide van Max, in ieder geval dichtbij de het kleedlokaal zodat hij niet teveel energie hoeft te verspillen want dat zou zonde zijn.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: PSV denkt aan Max Verstappen voor inhaalrace

Een korte samenvatting: Waar zondag in speelronde 17 de topper in de Amsterdam Arena gespeeld werd, eindigde de topper in een 1-1 remise..