Riedewald wil meer aan spelen toe komen of wil weg bij Ajax

19-12-2016 17:06 - Door: dennisot

Riedewald wil meer aan spelen toe komen of wil weg bij Ajax

Het zou zomaar kunnen dat ook Jairo Riedewald bij Ajax zal vertrekken. De speler zal de komende weken nadenken over wat het beste voor hem is.

Vervolg: Riedewald wil meer aan spelen toe komen of wil weg bij Ajax

'Ik ga geen overhaaste beslissingen nemen, maar het is wel zo dat ik twintig jaar ben en vol in ontwikkeling moet zijn. Die ontwikkeling wordt nu geremd', zegt Riedewald, die nog tot medio 2020 onder contract staat in de Arena.
 
Het doel van de Oranje-international was juist om veel te spelen dit seizoen. Nadat hij in de eerste helft van 2016 maanden aan de kant stond vanwege een enkelbreuk. 'Dat doel heb ik tot dusver niet behaald', beseft Riedewald, die mogelijk met trainer Peter Bosz in gesprek gaat over zijn kansen op meer speeltijd.
 
'Als ik 35 jaar was, dan zou ik er mee kunnen leven dat ik af en toe niet speel. Maar op deze leeftijd is het het beste om vier, vijf wedstrijden per maand te spelen. Ik wil daarom weten wat mijn kansen zijn, anders moet ik misschien verder kijken.'
 
Ondanks dat Riedewald al een behoorlijke tijd op de bank moet plaatsnemen denkt hij nog niet aan een vertrek. 'Natuurlijk schiet er weleens iets door je hoofd, maar ik heb geen club op het oog, of wat dan ook. Ik moet rustig blijven, ook de komende weken. Misschien is het daarom nu wel lekker dat ik vakantie heb. Het verstand kan even op nul en dan kan ik weer knallen in 2017.'

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Riedewald wil meer aan spelen toe komen of wil weg bij Ajax

Een korte samenvatting: Het zou zomaar kunnen dat ook Jairo Riedewald bij Ajax zal vertrekken. De speler zal de komende weken nadenken over wat het beste voor hem is..