COLUMN: Ophef om koffer Siem de Jong na bezoek aan toilet

22-11-2016 19:13 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Ophef om koffer Siem de Jong na bezoek aan toilet

Waar dinsdagochtend op Airport Eindhoven een verdachte koffer zorgde voor groot alarm, bleef het desalniettemin rustig bij de procedure om iedereen naar buiten te manen.

Vervolg: COLUMN: Ophef om koffer Siem de Jong na bezoek aan toilet

Waar de selectie van PSV dinsdagmorgen in alle vroegte naar Airport Eindhoven werd gereden, was de planning om naar Spanje te vliegen voor het Champions League treffen met Atletico Madrid van woensdagavond. Maar op het moment dat PSV aan het inchecken was, ging het alarm af.

 

'Ik liet heel even mijn koffer achter toen ik naar de toilet ging, ik vroeg aan Luuk of hij de mijne even wilde bijhouden. Maar toen ik terugkwam werd iedereen naar buiten gesommeerd. Ik weet dat ik soms wel eens een benaude geur kan achterlaten als ik van de toilet afkom, maar dit gaat nergens over.'

 

Waar iedereen naar buiten werd gesommeerd, bleef het rustig op de luchthaven van Eindhoven. Na nader onderzoek met een explosief hond, bleek het te gaan om loos alarm. Waar Siem nog wel probeerde uit te leggen dat het om zijn koffer ging, liet de politie hem niet uitpraten en werd de selectie van PSV meteen teruggereden naar de Herdgang.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Ophef om koffer Siem de Jong na bezoek aan toilet

Een korte samenvatting: Waar dinsdagochtend op Airport Eindhoven een verdachte koffer zorgde voor groot alarm, bleef het desalniettemin rustig bij de procedure om iedereen naar buiten te manen..