Voorbeschouwing CONMEBOL 1e ronde: Brazilië - Argentinië

11-11-2016 00:37 - Door: M.d.Z.

Donderdagnacht staat het allerbelangrijkste duel in de CONMEBOL op het programma, het duel tussen rivalen Brazilië en Argentinië.

Vervolg: Voorbeschouwing CONMEBOL 1e ronde: Brazilië - Argentinië

Waar de Gele Kanaries aan kop gaan na 10 duels met 21 punten, komen de Argentijnen met 16 punten terug in de middenmoot van de groep. Het team van Messi heeft de punten hard nodig om niet verder achterop te geraken op weg naar het WK van 2018.

 

Waar de Brazilianen een mindere tijd hebben gehad en hoofdcoach Dunga zagen wegvallen, lijken er nieuwe glorieuze tijden aan de hemel te staan. Met 21 punten uit 10 duels gaan de Gele Kanaries aan kop in de groep van de CONMEBOL 1e ronde.

 

Met Gabriel Jesus en Neymar is het gouden koppeltje in de voorhoede van de Brazilianen al goed voor menig doelpunten. In het stadion Estadio Mineirao in Belo Horizonte waar de Brazilianen vorig jaar hun oorwassing kregen, nemen ze het nu op tegen hun even rivaal Argentinie.

 

De Argentijnen, onder leiding van Bauza kennen nog geen goede tijden. Waar Lionel Messi de sterspeler is van de Argentijnen, moet Bauza nog een goede manier vinden om de rest van het elftal daaromheen te laten spelen en tegelijkertijd punten te gaan pakken.

 

Waar men in Brazilie bang is van Messi, staat er op dit duel nog meer druk. Een verliespartij voor de blauwhemden lijkt al vroegtijdige uitschakeling voor het plaatsingsprocedure van het WK van 2018. Tegen Venezuele en Peru kwam Argentinie niet verder dan een remise, het beloofd wat vannacht.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing CONMEBOL 1e ronde: Brazilië - Argentinië

Een korte samenvatting: Donderdagnacht staat het allerbelangrijkste duel in de CONMEBOL op het programma, het duel tussen rivalen Brazilië en Argentinië..