COLUMN: 'Justin Bieber krijgt meer meiden aan het gillen dan Messi'

7-11-2016 19:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: 'Justin Bieber krijgt meer meiden aan het gillen dan Messi'

Waar Lionel Messi zich afgelopen weekend weer liet gelden op de Spaanse velden, kon hij weer een record op zijn palmares bijschrijven.

Vervolg: COLUMN: 'Justin Bieber krijgt meer meiden aan het gillen dan Messi'

Afgelopen zondag kreeg Lionel Messi met zijn record alleen Sierd de Vos aan het gillen, terwijl Justin Bieber wekelijks van het podium moet weglopen wanneer een orkaan aan damesgegil zijn opkomst kracht bijzet. Het verschil tussen artietsen mag dan groot worden genoemd, maar dit is een wereld verschil tussen dag en nacht.

 

Waar Justin Bieber wekelijks in het nieuws komt, net als Lionel Messi trouwens, gaat het bij Bieber altijd om zijn nieuwe looks als popidool. Lionel Messi lijkt deze trend ook voort te zetten in de voetbalwereld en komt met een baardje, blond haar en roze schoenen ook aardig uit de verf.

 

Dan hebben we het niet eens over de tatoeages gehad die Messi rijk is, daar alleen al kan Bieber aan tippen wanneer hij alle meiden een punt op zijn lichaam zou laten zetten. Gelukkig loopt de Argentijn niet weg van het veld wanneer een schammele 80.000 fans zijn naam schreeuwt wanneer hij zijn palmares weer eens opleukt met tientallen doelpunten.

 

Alleen daaral is te zien dat popidolen hun horizon moeten verbreden en niet alleen maar kinderachtige dingen moeten laten zien om hoog in rangschikking te komen. Waar Bieber met zijn ''babyface' nog een hoop kan leren van het uiterlijk van Lionel Messi, zouden we maar wat graag een twee Messi zien. Dat zou pas een giller zijn.....


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: 'Justin Bieber krijgt meer meiden aan het gillen dan Messi'

Een korte samenvatting: Waar Lionel Messi zich afgelopen weekend weer liet gelden op de Spaanse velden, kon hij weer een record op zijn palmares bijschrijven..