Wolfsburg mag op zoek naar nieuwe trainer na ontslag Hecking

17-10-2016 22:31 - Door: M.d.Z.

Wolfsburg mag op zoek naar nieuwe trainer na ontslag Hecking

Het Duitse VfL Wolfsburg kan per direct op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, maandagavond is Dieter Hecking op straat gezet.

Vervolg: Wolfsburg mag op zoek naar nieuwe trainer na ontslag Hecking

Waar het Duitse VfL Wolfsburg geen sterk begin kende van de Duitse Bundesliga, gaat het al langer bergafwaarts met de Duitse subtopper. Waar afgelopen weekend met 0-1 werd verloren van Leipzig was dat de druppel voor het bestuur van Wolfsburg en zette het maandagavond Hecking op straat.

 

Teleurgesteld na mislopen Champions League
'Ik betreur het om deze beslissing te nemen. Het was een groot genoegen om met Dieter samen te werken,' aldus een bedroevende directeur op de clubwebsite. 'We hebben vier jaar met succes samengewerkt.'

 

'Helaas hebben we ons niet geplaatst voor de Champions League en hebben we niet de ommekeer gemaakt waar we dit seizoen op hoopten. We zijn tot de conclusie gekomen dat we wat nieuwe impulsen vanuit de trainerspositie nodig hebben.'

 

Prijzenkast
Trainer Dieter Hecking had zelf als reactie, 'Maar het hoort nou eenmaal bij het trainersvak. Ik was graag met deze groep blijven werken, maar ik respecteer de beslissing van de club.' Hecking wist in 2015 op de tweede plaats te eindigen in de Bundesliga, waar ook de dat seizoen de DFB Pokal werd gewonnen.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wolfsburg mag op zoek naar nieuwe trainer na ontslag Hecking

Een korte samenvatting: Het Duitse VfL Wolfsburg kan per direct op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, maandagavond is Dieter Hecking op straat gezet..

Meest gelezen