Megacontract gaat Neymar tot 2021 bij FC Barcelona houden

18-10-2016 07:50 - Door: M.d.Z.

Megacontract gaat Neymar tot 2021 bij FC Barcelona houden

FC Barcelona heeft bekend gemaakt dat Neymar een megacontract gaat ondertekenen bij de club, wat inhoudt dat de Braziliaanse vedette langer in Camp Nou blijft.

Vervolg: Megacontract gaat Neymar tot 2021 bij FC Barcelona houden

Geld speelt geen rol
De Catalaanse grootmacht gaf afgelopen weekend al prijs dat Neymar een verbintenis had tot medio 2018 en dat deze verbintenis dus is opengebroken. Het nieuwe contract van Neymar zal nu tot medio 2021 lopen, waarin een transferclausule is opgenomen van 200 miljoen euro, (wat na een jaar zelf 222 miljoen euro kan worden).

 

 

 

Veilige toekomst
Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona, liet jl donderdag al doorschemeren dat een verlenging aanstaande zou zijn. Nu de kogel door de kerk is wat betreft Neymar, moeten ook de contracten van Messi en Mascherano op korte termijn volgen. Bartomeu liet weten dat FC Barcelona er druk mee bezig is, 'Datzelfde geldt voor andere spelers die we graag hier houden. Zij verdienen een nieuw contract.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Megacontract gaat Neymar tot 2021 bij FC Barcelona houden

Een korte samenvatting: FC Barcelona heeft bekend gemaakt dat Neymar een megacontract gaat ondertekenen bij de club, wat inhoudt dat de Braziliaanse vedette langer in Camp Nou blijft..

Meest gelezen