Natuurlijk is Feyenoord torenhoog favoriet in treffen met Ajax

19-10-2016 13:24 - Door: M.d.Z.

Natuurlijk is Feyenoord torenhoog favoriet in treffen met Ajax

Waar aankomende zondag de Eredivisie Klassieker op het programma staat, gaan de Rotterdammers al zware favoriet de 10e speelronde in.

Vervolg: Natuurlijk is Feyenoord torenhoog favoriet in treffen met Ajax

Latuheru was maar wat blij dat Kramer afgelopen weekend tegen NEC de winnende treffer in blessuretijd wist binnen te werken. Door de winst in Nijmegen en de uitslagen elders in de Eredivisie, heeft Feyenoord een goede zet gemaakt.

 

Op de zaken vooruit lopen
Na afloop van het duel tegen NEC sprak men zachtjes al over kampioenen, 'Feyenoord was inderdaad niet ongelukkig, maar ze hebben het afgedwongen. Giovanni van Bronckhorst stelde twee spitsen op en twee buitenspelers. Ze gingen alles of niets spelen. Dat het dan zo uitpakt is zuur voor de mensen in Nijmegen, maar voor alle mensen in Rotterdam hartstikke mooi.'

 

Niet goed, wel winst
Waar Feyenoord net als PSV niet goed voor de dag kwam in Nijmegen, mocht het in haar handjes knijpen dat het met de overwinning aan de haal ging in blessuretijd. 'Er was weinig creativiteit op de flanken bij Feyenoord. Bilal Basicikoglu kwam de eerste helft wel langs z'n tegenstander, maar de eindpass was nooit goed. Toen Berghuis kwam ging het een stuk beter. Feyenoord kan nu met een goed gevoel naar volgende week als ze tegen Ajax spelen. Ze hebben een behoorlijke voorsprong op beide concurrenten. Feyenoord is favoriet en kan z'n eigen spel spelen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Natuurlijk is Feyenoord torenhoog favoriet in treffen met Ajax

Een korte samenvatting: Waar aankomende zondag de Eredivisie Klassieker op het programma staat, gaan de Rotterdammers al zware favoriet de 10e speelronde in..

Meest gelezen