Andres Guardado klaar voor Bayern Munchen – PSV

17-10-2016 13:40 - Door: lucadv

Andres Guardado klaar voor Bayern Munchen – PSV

Guardado lijkt klaar te zijn voor het duel in Duitsland. Ook Siem de Jong lijkt van de partij te zijn.

Vervolg: Andres Guardado klaar voor Bayern Munchen – PSV

Eerder terug

Andres Guardado kwam eerder terug dan verwacht van een spierblessure. De Mexicaan zat in het duel met Heracles Almelo alweer in de wedstrijdselectie van PSV. Vermoedelijk start Andres Guardado op de bank. Ook verdediger Nicolas Isimat-Mirin is terug bij PSV. 

 

Robben

Beide spelers zijn op zaterdag morgen getest en maken deel uit van de wedstrijdselectie. Andres Guardado is niet een speler die veel geblesseerd is. Bij tegenstander Bayern Munchen is Arjen Robben terug. De Nederlandse vedette had veel blessureleed dit jaar maar is nu weer fit voor het duel met PSV en speelde afgelopen weekend tegen Eintracht Frankfurt.

 

Vorm PSV

PSV is in een slechte fase. In de Champions League verloor het al van Atletico Madrid in eigen huis en uit bij FK Rostov was het ook al geen feest na een 2-2 gelijkspel. Daarna, op bezoek bij SC Heerenveen, speelde het 1-1 en dezelfde stand gold voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Andres Guardado klaar voor Bayern Munchen – PSV

Een korte samenvatting: Guardado lijkt klaar te zijn voor het duel in Duitsland. Ook Siem de Jong lijkt van de partij te zijn..

Meest gelezen