Bauza: FC Barcelona zorgt niet goed voor Lionel Messi

23-9-2016 17:50 - Door: M.d.Z.

Bauza: FC Barcelona zorgt niet goed voor Lionel Messi

Edgardo Bauza, de bondscoach van de Argentijnen, uit zijn ongenoegen naar de Spaanse grootmacht FC Barcelona.

Vervolg: Bauza: FC Barcelona zorgt niet goed voor Lionel Messi

Wederom is Lionel Messi enkele weken uitgeschakeld vanwege een liesblessure, Bauze uit zijn frustraties dan ook richting FC Barcelona. Volgens de Argentijnse bondscoach leggen ze de druk voor Lionel Messi veel te hoog en heeft hij een te druk speelschema.

 

Bauza meent dat Messi overbelast is door FC Barcelona, afgelopen weekend viel Messi uit met een liesblessure in het topduel met Atletico Madrid. Door zijn blessure die hem minstens 3 weken aan de kant houdt, zal hij het duel met Peru aan zich voorbij moeten laten gaan.

 

Ook het WK kwalificatieduel met Paraguay enkele dagen zal Argentinie moeten spelen zonder de sterspeler. 'Barça vertelt ons altijd dat we moeten oppassen met Messi, maar het zijn jusit zij die niet goed voor hem zorgen. Het is vreemd dat zij hem iedere keer laten spelen,' aldus Bauza tegenover FOX.

 

Waar Barcelona meldde dat Messi slechts drie weken buitenspel staat, liet Bauze weten: 'Dat vinden wij heel raar, want drie weken is niet lang genoeg om te herstellen van deze blessure. We hebben nog niet met hem kunnen spreken, we willen graag weten hoe ernstig de blessure is. Barcelona heeft het ons moeilijker gemaakt.'

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bauza: FC Barcelona zorgt niet goed voor Lionel Messi

Een korte samenvatting: Edgardo Bauza, de bondscoach van de Argentijnen, uit zijn ongenoegen naar de Spaanse grootmacht FC Barcelona..

Meest gelezen