Middenvelder met hulp Nederlandse ambassade weg uit Qatar

14-8-2015 14:24 - Door: isweres

Middenvelder met hulp Nederlandse ambassade weg uit Qatar

Anouar Kali is alweer vertrokken uit Qatar. De middenvelder kreeg de laatste maanden geen salaris van zijn werkgever Al Arabi en gaat hierdoor op zoek naar een nieuwe club. Kali zou zelfs hulp nodig hebben gehad van de Nederlandse ambassade om weg te komen.

Vervolg: Middenvelder met hulp Nederlandse ambassade weg uit Qatar

Kali was pas een halfjaar bij Al Arabi in dienst. Ondanks deze situatie laat hij weten het naar zijn zin gehad te hebben in Qatar. De eerste drie maanden zou hij wel netjes zijn salaris gekregen hebben. Echter bleef dit de laatste drie maanden uit, waardoor hij nu rechtmatig een transfervrije status heeft. De middenvelder gaat nu op zoek naar een nieuwe club. Dit liep nog niet helemaal van een leien dakje, aangezien Al Arabi het uitreisvisum van Kali introk. 
 
Op advies van zijn advocaat, Jan Kabalt, meldde Kali zich bij de Nederlandse ambassade. Na een bemiddeling kon hij 2 weken later alsnog weg. 
 
Het is de tweede keer dat Kali bij een club vertrekt door problemen. Eind januari kwam Kali in opspraak bij FC Utrecht nadat hij een fikse ruzie kreeg met teamgenoot Kristoffer Peterson. Hij zou een behoorlijke tik uitgedeeld hebben, waardoor FC Utrecht wilde meewerken aan een tussentijds vertrek van de middenvelder. Dit ondanks zijn contract tot medio 2018 in de Domstad.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Middenvelder met hulp Nederlandse ambassade weg uit Qatar

Een korte samenvatting: Anouar Kali is alweer vertrokken uit Qatar. De middenvelder kreeg de laatste maanden geen salaris van zijn werkgever Al Arabi en gaat hierdoor op zoek naar een nieuwe club. Kali zou zelfs hulp nodig hebben gehad van de Nederlandse ambassade om weg te komen..

Meest gelezen