Gudelj nu al veeleisend bij Ajax, 'wilde perse ander rugnummer'

24-7-2015 14:06 - Door: M.d.Z.

Gudelj nu al veeleisend bij Ajax, 'wilde perse ander rugnummer'

Waar Numanja Gudelj deze zomer de overstap maakte van AZ naar de recordkampioen uit de Eredivisie, zat hem toch nog iets niet helemaal lekker.

Vervolg: Gudelj nu al veeleisend bij Ajax, 'wilde perse ander rugnummer'

Waar Gudelj vorige week werd gepresenteerd bij Ajax als aanwinst, kreeg hij van Frank de Boer rugnummer 12 toegewezen, iets waar de Servier niet echt vrolijk van werd. Na wat over en weer geruzie heeft de middenvelder een ander rugnnummer gekregen.

 

''Op mijn eigen verzoek heb ik nu nummer 27 gekregen,dat is ook het nummer wat ik bij AZ droeg en waarin ik debuteerde in het betaald voetbal. Dit past veel beter bij me'', aldus Gudelj tegenover De Telegraaf.

 

Waar Gudelj bij AZ wekelijks in de basis begon, moet hij bij Ajax weer op 0 beginnen en lijkt Frank de Boer nog geen basisplaats voor hem te hebben vrijgemaakt. In de voorbereiding speelde Gudelj vrij weinig. Aankomende week moet Ajax in de derde voorronde van de Champions League spelen tegen Rapid Wien, hopelijk speel ik dan wel, aldus Gudelj.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gudelj nu al veeleisend bij Ajax, 'wilde perse ander rugnummer'

Een korte samenvatting: Waar Numanja Gudelj deze zomer de overstap maakte van AZ naar de recordkampioen uit de Eredivisie, zat hem toch nog iets niet helemaal lekker..

Meest gelezen