Veelbelovende spits lijkt te gaan tekenen bij FC Utrecht

11-3-2015 19:15 - Door: Daan

Veelbelovende spits lijkt te gaan tekenen bij FC Utrecht

Sebastian Haller sloot pas tijdens de winterstop als huurling aan bij FC Utrecht, lijkt een vast contract te gaan ondertekenen. De huurling is na de winterstop de meest scorende spits in de Eredivisie.

Vervolg: Veelbelovende spits lijkt te gaan tekenen bij FC Utrecht

800.000 euro zou de speler via de koopoptie kosten die op dit moment gehuurd wordt van AJ Auxerre. Een lager bedrag bieden is geen optie voor FC Utrecht, omdat de club dan het eerste kooprecht op de Fransman verliest. Edwin de Kruijff, manager spelerszaken van de Domstedelingen, probeert het geld nu bij elkaar te krijgen: ' We hebben nog even, tot eind mei.' Kruijff is tevreden over de Fransman: 'Sébastien begon onwennig, maar boekt nu natuurlijk grote progressie. Hij scoort en bovenop zijn basiskwaliteiten pikt hij veel op van wat de staf hem aanreikt.'

 

Utrecht is echter zeer voorzichtig met het aantrekken van spelers, omdat ze al eerder diep in de schulden zaten. Daarom kunnen ze de optie niet zomaar lichten. Ramon Leeuwin, Anouar Kali, Timo Letschert, Danny Verbeek, Chris Kum, Kristoffer Peterson, Ruud Boymans en Rubio Rubin kwamen afgelopen zomer zelfs gezamelijk voor ongevoor 800.000 euro naar de Galgenwaard.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Veelbelovende spits lijkt te gaan tekenen bij FC Utrecht

Een korte samenvatting: Sebastian Haller sloot pas tijdens de winterstop als huurling aan bij FC Utrecht, lijkt een vast contract te gaan ondertekenen. De huurling is na de winterstop de meest scorende spits in de Eredivisie..

Meest gelezen