Feyenoord mag woord kampioenschap niet meer uitspreken

11-3-2015 10:10 - Door: M.d.Z.

Feyenoord mag woord kampioenschap niet meer uitspreken

De Rotterdamse club Feyenoord heeft een financieel moeilijke periode achter de rug, dit seizoen leek het weer lang bovenin te kunnen meedraaien maar komt het wederom bedrogen uit.

Vervolg: Feyenoord mag woord kampioenschap niet meer uitspreken

Waar Feyenoord voor de winterstop nog volop mee dingde voor het landskampioenschap, leek het de tweede helft weer een doffe ellende voor de Rotterdammers. Het afglijden uit de top drie, de ongeregeldheden in Rome en in Rotterdam en daarbij komend ook nog eens het NEE woord voor een hernieuwde kuip zetten Feyenoord terug bij af.

 

Volgens Van Geel, technisch directeur, heeft het NEE wordt niet alleen financiele gevolgen, maar ook sportieve gevolgen voor de club. Van Geel denkt dat het gat met Ajax en PSV met het jaar groter en groter wordt en dat dat nooit meer te achterhalen is. Tegenover het Algemeen Dagblad laat de leidsman weten dat het voor Feyenoord nooit meer zo zal zijn als vroeger.

 

Wel gaat Van Geel er vanuit dat Feyenoord een grotere begroting krijgt dan AZ of Twente bijvoorbeeld, ''de clubleiding moet blijven geloven in de ambitites, daardoor komen we niet wederom terecht in het zwarte gat. Over de landstitel is Van Geel ook duidelijk. Zonder nieuw stadion kunnen we hooguit voor plek 5 blijven meedraaien, een landstitel is dan het verboden woord in Rotterdam''.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord mag woord kampioenschap niet meer uitspreken

Een korte samenvatting: De Rotterdamse club Feyenoord heeft een financieel moeilijke periode achter de rug, dit seizoen leek het weer lang bovenin te kunnen meedraaien maar komt het wederom bedrogen uit..

Meest gelezen