Voorbeschouwing: Tottenham Hotspur - Chelsea FC

1-1-2015 15:30 - Door: M.d.Z.

Nieuwjaarsdag voor koploper Chelsea uit de Premier League, Tottenham is de outsider vandaag.

Vervolg: Voorbeschouwing: Tottenham Hotspur - Chelsea FC

Het is Chelsea FC nog net gelukt om het oude kalenderjaar 2014 als koploper van de Premier League af te sluiten, een gelijkspel tegen Southampton op 28 december zou de kans geven aan Manchester City om tot op een punt te komen van de Londenaren. De stadsgenoot van Manchester United wist haar duel tegen Burnley niet te winnen door een kapitale fout, waardoor ook het duel in een 2-2 eindigde en de afstand met Chelsea dus 3 punten bleef.

 

Vandaag mag koploper Chelsea het nieuwe jaar aanvangen tegen The Spurs uit dezelfde stad Londen. Tottenham, wat op 28 december knap 0-0 wist te spelen tegen Louis van Gaal en zijn manschappen staat dus voor een tweede krachtmeting binnen een tijdsbestek van 80 uur. Nu niet Manchester United, maar koploper Chelsea FC op bezoek.

 

Mocht het Tottenham lukken om de motor van Chelsea nog voller met zand te strooien dan dat Koeman al deed met zijn Southampton, dan kan het wel eens zo zijn dat Manchester City vandaag later de dag de koppositie van Chelsea kan overnemen en we 2015 dus beginnen met een nieuwe Premier League koploper.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Tottenham Hotspur - Chelsea FC

Een korte samenvatting: Nieuwjaarsdag voor koploper Chelsea uit de Premier League, Tottenham is de outsider vandaag..

Meest gelezen